top of page

Priser

 

Ejendomsmægler

 

NH Luftfoto & Video henvender sig i særdeleshed til ejendomsmæglere, da der både kan tages nærbilleder, billeder langt fra samt video både indendørs såvel som udendørs, det gør at jeg med et produkt kan erstatte både overflyvning med fly, stangfoto og præsentations video.

 

 

 

Priserne for luftfotos varierer efter hvor langt der er til lokationen fra mig, på billedet til højre kan du se et kort over hvordan de forskellige zoner er:

 

Zone 1 kr. 600

Zone 2 kr. 700

Zone 3 kr. 800

 

Hvis lokationen er uden for zone 3 skriv da til mig og hør nærmere om pris.

 

Med i prisen for en lokation følger ca. 5-7 12 megapixels billeder, det er muligt at få billeder af flere forskellige bygninger/steder så længe at lokationen er den samme.

 

Før jeg begynder at tage billeder, aftaler vi hvad der skal tages billeder af, derefter flyver jeg, indtil du er tilfreds med resultatet (dog max. 30 minutter, da det er den maksimale flyvetid jeg har batterier med til).

 

Der er mulighed for at se alle de billeder der er taget undervejs så jeg kan sikre mig at du er tilfreds med resultatet.

 

billederne kan levers på 1-4 dage, hvilket er væsentligt hurtigere end når billederne bliver taget med fly eller Helikopter.

 

er det muligt at få dem når vi er helt færdig eller på mail når jeg kommer hjem. hvis du vil have dem med det samme forgår det via et usb stick som du har.

 

LuftVideo

 

Med video fra luften er det muligt at få et helt nyt perspektiv på jeres fest, bygninger eller noget helt andet.

 

Priserne for luft video variere efter hvor meget jeg skal lave ved dem

 

ca. 1 min. hurtig redigeret video uden lyd Zone 1 kr. 600

​ca. 1 min. hurtig redigeret video med musik* Zone 1 kr. 650

ca. 2 min. fint redigeret video uden lyd Zone 1 kr. 750 

ca. 2 min. fint redigeret video med musik* Zone 1 kr. 800

 

*Musikken der bliver bruget er licens fri musik som passer til videoen.

 

Alle priserne er kun for Zone 1, pr. ekstra zone skal tilføjes 50 kr.

 

​Vil du selv redigere video materialet og derfor kun have rå film klip hvor du for alt det der er filmet, så kontakt mig da for priser.

 

Ved speciale opgaver eks. længere video, reklame video kontakt mig så vi kan tilpasse det til dine ønsker.

 

Det tager ca. 1-7 dage at producere en video, når den er færdig kan jeg komme forbi og overføre det via et usb stick, som du har eller også er det muligt at downloade den via en cloud tjeneste hvor du for en mail med et link til at hente den fra eks. dropbox.

 

Ring eller skriv en mail nu for at høre mere.

 

Mobil: 20764511

Mail: nichlas1290@gmail.com

Ejendomsmægler

 

Min quadcopter henvender sig i særdeleshed til ejendomsmæglere da jeg både kan tage nærbilleder og billeder langt fra. det gør at jeg kan erstatte både overflyvning med fly og stangfoto.

 

Billederne kan jeg levere på 1-4 dage, hvilket er væsentligt hurtigere end når billederne bliver taget med fly.

 

Hvis i vælger at bruge mig fast, laver vi et specielt tilbud til jer, med ekstra rabat alt efter hvor mange opgaver i har på et år.

 

Kontakt mig for at høre nærmere omkring priser.

bottom of page