top of page

Pris

 

Foto

 

Priserne for luftfotos varierer efter hvor langt der er til lokationen fra mig, på billedet til højre kan du se et kort over hvordan de forskellige zoner er

 

Zone 1 kr. 500

Zone 2 kr. 600

Zone 3 kr. 700

 

Hvis lokationen er uden for zone 3 skriv da til mig og hør nærmere om pris.

 

Med i prisen for en lokation følger ca. 5-7 billeder og det er muligt at få billeder af flere forskellige bygninger/steder så længe at lokationen er den samme.

 

Før jeg begynder at tage billeder, aftaler vi hvad der skal billeder af, derefter flyver jeg , indtil du er tilfreds med resultatet (dog max. 30 minutter, da det er den maksimale flyvetid jeg har batterier med til).

 

Der er mulighed for at se alle de billeder der er taget undervejs så jeg kan sikre mig at du er tilfreds med resultatet.

 

Når billederne er taget er det muligt at få dem når vi er helt færdig eller på mail når jeg kommer hjem. hvis du vil have dem med det samme forgår det via et usb stick som du har.

 

Video

 

Jeg kan også filme video fra luften, når jeg filmer er det også muligt at tage billeder i intervaller på 5, 10, 30 eller 60 sekunder.

 

Priserne for luft video variere efter hvor meget jeg skal lave ved dem

 

ca. 1 min. hurtig redigeret video uden lyd Zone 1 kr. 400

​ca. 1 min. hurtig redigeret video med musik* Zone 1 kr. 450

ca. 2 min. fint redigeret video uden lyd Zone 1 kr. 550 

ca. 2 min. fint redigeret video med musik* Zone 1 kr. 600

 

*Musikken der bliver bruget er licens fri musik som passer til videoen.

 

Alle priserne er kun for Zone 1, pr. ekstra zone skal tilføjes 100 kr.

 

​Vil du selv redigere video materialet og derfor kun have rå film klip hvor du for alt det der er filmet, så kontakt mig da for priser.

 

Ved speciale opgaver eks. længere video, reklame video kontakt mig så vi kan tilpasse det til dine ønsker.

 

Det tager ca. 1-7 dage at producere en video, når den er færdig kan jeg komme forbi og overføre det via et usb stick, som du har eller også er det muligt at downloade den via en cloud tjeneste hvor du for en mail med et link til at hente den fra eks. dropbox.

 

Ring eller skriv en mail nu for at høre mere.

 

Mobil: 20764511

Mail: nichlas1290@gmail.com

bottom of page